facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Περιστέρι: Ταυτοποίησαν τους τρεις νεαρούς που έστειλαν στο νοσοκομείο 18χρονο επειδή ήταν... άλλη ομάδα

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας ο 18χρονος έξω από τον σταθμό του μετρό «Άγιος Αντώνιος» στο Περιστέρι, η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει και να σχηματίσει δικογραφία εναντίον τριών νεαρών ηλικίας από 19 έως 22 ετών.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 10 Μαΐου, όταν σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, οι τρεις κατηγορούμενοι πλησίασαν τον 18χρονο και με ένα μεταλλικό γκλοπ άρχισαν να χτυπούν τον άτυχο νέο σε όλο του το κορμί, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι, αλλά και το σώμα. Ο σκοπός της επίθεσης ήταν να του πάρουν την μπλούζα και το κασκόλ που φορούσε, τα οποία είχαν διακριτικά της αγαπημένης του ομάδας.

Μάλιστα, μετά την επίθεση οι κατηγορούμενοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 18χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής κατάφερε και εξιχνίασε την υπόθεση με τον εντοπισμό των τριών δραστών. Για τους τρεις κατηγορούμενους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και παράβαση του νόμου περί επαγγελματικού αθλητισμού.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news