facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Σέρρες: Ν. Πετρίτσι – Ξήλωσαν μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ – Χωρίς νερό το χωριό

Για περισσότερες από πέντε ώρες χωρίς νερό έμεινε το Σάββατο 10 Αυγούστου ο οικισμός του Ν. Πετριτσίου στο Δήμο Σιντικής. Άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα του Σαββάτου ξήλωσαν τους μετασχηματιστές που υποστηρίζουν τις γεωτρήσεις της κοινότητας, με αποτέλεσμα το μισό και παραπάνω χωριό να μείνει χωρίς νερό, κατά τη διάρκεια μιας θερμής μέρας.

«Δεν μας έφτανε η λειψυδρία έχουμε και τις κλοπές των μετασχηματιστών που υποστηρίζουν τις γεωτρήσεις μας. Αποτέλεσμα ήταν να μείνει χωρίς νερό το Νέο Πετρίτσι, σε μια ζεστή μέρα και σε μια χρονική περίοδο που έχει διπλάσιο πληθυσμό λόγω άφιξης των ετεροδημοτών» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος.

Σέρρες: Ν. Πετρίτσι – Ξήλωσαν μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ – Χωρίς νερό το χωριό

Όπως υποστήριξε ο κ.Τάτσιος οι δράστες ήταν «καλά διαβασμένοι» για την περιοχή, ξήλωσαν τις κάμερες ασφαλείας και έδρασαν ταχύτατα. Το τμήμα του χωριού που ήταν χαμηλά είχε νερό, ενώ το υπόλοιπο υδροδοτήθηκε λίγο πριν τις  9 το βράδυ.

Σέρρες: Ν. Πετρίτσι – Ξήλωσαν μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ – Χωρίς νερό το χωριό

«Άμεση ήταν η κινητοποίηση του προέδρου της ΔΕΥΑΣΙ  Γρήγορη Κωνσταντινάκη και εξίσου άμεση ήταν και η  ανταπόκριση του ΔΕΔΗΕ, συνεργείο του οποίου εργάστηκε για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Όποιος αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις σχετικά με την κλοπή να το αναφέρει στην Αστυνομία», προέτρεψε ο Δήμαρχος Σιντικής.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news