facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Άνω Λιόσια: Ανήλικοι δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από Ρομά – Τους χτύπησαν ενώ περίμεναν σε στάση λεωφορείου

Θύματα απρόκλητης επίθεσης, με κλωτσιές και μπουνιές, από δυο Ρομά, την ώρα που περίμεναν σε στάση λεωφορείου στη λεωφόρο Φυλής, έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας, 7 ανήλικα παιδιά στα Άνω Λιόσια. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ενώ οι γονείς είναι ανάστατοι και ζητούν να ληφθούν αστυνομικά μέτρα.

Γύρω στις 9.15 το βράδυ, τα παιδιά περίμεναν στη στάση λεωφορείου στον Άγιο Δημήτριο, όταν ξαφνικά σταμάτησαν μπροστά τους δυο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν δυο σωματώδεις νεαροί. Ξαφνικά και χωρίς καμία αιτία, οι δυο Ρομά ξεκίνησαν να επιτίθενται στα παιδιά πρώτα λεκτικά και μετά με μπουνιές και κλωτσιές.

Όσα παιδιά πρόλαβαν να τρέξουν, ξέφυγαν από τα χέρια τους, 3 από αυτά δεν τα κατάφεραν όμως και τραυματίστηκαν. Ένα από τα παιδιά που απομακρύνθηκε, κατάφερε να πάρει την αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν 10 λεπτά αργότερα, αλλά οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, έδωσαν καταθέσεις στην αστυνομία, ενώ δηλώνουν αναστατωμένοι, θυμωμένοι και οργισμένοι, ζητώντας από την πολιτεία, “να κάνει κάτι”.

“Είναι η δεύτερη φορά που ο γιος μου πέφτει θύμα αναίτιας επίθεσης. Άλλη μια φορά είχε συμβεί στην παιδική χαρά της πλατείας Ηρώων και είχε τραυματιστεί” καταγγέλλει η μητέρα ενός από τα παιδιά στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ και το doxthi.gr. Και προσθέτει: “Είμαστε σε απόγνωση. Νιώθουμε φόβο, θυμό και ανασφάλεια και απαιτούμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να τηρήσει όσα κατά καιρούς έχει υποσχεθεί”.

Το περίεργο και, ταυτόχρονα, τραγικό και ανησυχητικό της υπόθεσης ήταν πως οι δυο δράστες δεν αφαίρεσαν κινητά ή προσωπικά αντικείμενα από τα παιδιά, που σημαίνει ότι δεν ήθελαν να τα κλέψουν, αλλά να τα χτυπήσουν.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news