facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Η πισίνα Κασσελάκη έφερε ξανά στο φως την βίλα Μπέου

Με αφορμή το ντόρο που σηκώθηκε γύρω από τη βίλα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες και κυρίως για την νομιμότητα ή όχι της πισίνας που κατασκευάστηκε στον περίβολό της, η εφημερίδα «Μαγνησία» θυμήθηκε μια άλλη βίλα με πισίνα, αυτή του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου. 

Συγκεκριμένα η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της, έχει τίτλο: «Ως πότε στο “απυρόβλητο” ο Δήμαρχος. Κανείς δεν μιλά για την βίλα και την πισίνα του “φτωχού” Αχ. Μπέου». Οι αιχμές της εφημερίδας κατά του δημάρχου είναι μεγάλες, αφού θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα για τους όρους της απόκτησης βίλας στη Σκιάθο από τον Αχ. Μπέο.

Υπενθυμίζουμε ότι για πρώτη στη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης για το έτος 2021 (χρήση 2020) ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε ιδιοκτήτης ενός νεόδμητου ακινήτου επιφάνειας 173 τ.μ. μέσα σε οικόπεδο έκτασης 8.212 τ.μ. στην περιοχή Πανόραμα της Σκιάθου. Η πολυτελέστατη βίλα, διαθέτει μια τεράστια πισίνα 68 τ.μ. όπου ο Αχιλλέας Μπέος και η παρέα του κατά καιρούς απολαμβάνουν τις βουτιές τους.

Ωστόσο υπήρξαν δημοσιεύματα εκείνη την περίοδο που έθεταν ερωτήματα για το κόστος κατασκευής της πολυτελούς βίλας, καθώς και η προέλευση των χρημάτων που καταβλήθηκαν για την ανέγερση της.

Το θέμα μάλιστα είχαν φέρει το 2022 στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου και επικεφαλής αντιπολιτευτικών παρατάξεων. Τότε ο Α. Μπέος χαρακτήρισε κοπρίτες και υποκείμενα τους κ.κ. Αποστολάκη και Παπαδούλη, επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, που έκαναν λόγο για ένα ανεξήγητο πόθεν έσχες του δημάρχου, που δηλώνει βίλα στη Σκιάθο σε 8 στρέμματα οικόπεδο με πισίνα 68 τετραγωνικών. Μάλιστα οι αυτοδιοικητικοί σημείωναν ότι ο Αχ. Μπέος απέκτησε όχι την πλήρη αλλά την ψιλή κυριότητα του ακινήτου της Σκιάθου, με αντικειμενική αξία συμβολαίου απόκτησης μόλις 20.119,40 ευρώ, που μάλιστα προήλθαν από … δωρεά!

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news