facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Αναστάτωση στο Νοσοκομείο Λάρισας: Έπεσε κομμάτι από ταβάνι πάνω σε ασθενή – Δεν υπήρξε τραυματισμός

Αναστάτωση επικράτησε χθες Δευτέρα στα εξωτερικά απογευματινά ιατρεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όταν ξεκόλλησε κομμάτι από το ταβάνι -οροφή- δωματίου, πέφτοντας πάνω σε γυναίκα ασθενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε μεταβεί με την οικογένειά της στο ουρολογικό τμήμα. Την ώρα που ο γιατρός της έδινε οδηγίες, ξαφνικά ξεκόλλησε κομμάτι από την οροφή και επικράτησε πανικός.

Από την πτώση δεν υπήρξε τραυματισμός, ωστόσο η γυναίκα ένιωθε πόνους στο κεφάλι και στο χέρι.

Τόσο ο γιατρός, όσο και οι νοσηλευτές μίλησαν με την γυναίκα και μεταφέρθηκαν σε άλλο ιατρείο.

Στο μεταξύ η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας επιβεβαιώνει το συμβάν διευκρινίζοντας ωστόσο, πως το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η οροφή είναι απο πεπιεσμένο χαρτί, το οποίο και πήρε υγρασία, η οποία δεν ήταν ορατή, ώστε να προληφθεί η κατάρρευση του.

Κατά συνέπεια και λόγω του υλικού κατασκευής, το τμήμα που έπεσε δεν θα μπορούσε να προκαλέσει τον οποιαδήποτε τραυματισμό στην ασθενή.

Σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση η γυναίκα εξετάστηκε στη συνέχεια από γιατρό, ο οποίος και δεν διαπίστωσε κάποιο τραυματισμό.

Η τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου έχει αναλάβει την αποκατάσταση της ζημιάς, ωστόσο σίγουρα η γυναίκα θα θυμάται για πολύ καιρό την τρομάρα που πήρε.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news