facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Φυτείες και ... Ελληνοκαναδός "οδήγησαν" και πάλι την ΕΛ.ΑΣ στο Μυλοπόταμο!

Την... "τιμητική" του είχε, για μία ακόμα φορά ο ορεινός Μυλοπόταμος όπου για πολλοστή φορά έγινε μεγάλη αστυνομική έρευνα.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και όταν υπάρχει θέμα και λόγος, στήνονται μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις. Και στη σημερινή συμμετείχαν πολλοί αστυνομικοί και από άλλους νομούς.

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων και ερευνών για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και  στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, σήμερα (24.07.2024) πρωινές ώρες στο επίκεντρο βρέθηκαν τα Ζωνιανά, ενώ έρευνες έγιναν στα σπίτια συγκεκριμένων οικογενειών. 

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, Μεσσαράς, Χανίων και Λασιθίου της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου  και διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου . 

Οι αστυνομικοί βρήκαν 3 μικρές "σπιτικές" φυτείες με συνολικά 17 δενδρύλλια ύψους έως 3 μέτρα τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς σε περιβόλια και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις, ενός 73χρονου κι ενός ακόμη άνδρα 51 ετών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις με ορισμένους να πετούν και πάλι πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων...

Παράλληλα, έγιναν έρευνες και σε σπίτια, με αφορμή την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Ελληνοκαναδού.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news