facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Πυροβολισμοί στη Βιάννο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 51χρονος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των πυροβολισμών που… έπεσαν σε γλέντι στο Κεφαλοβρύσι του δήμου Βιάννου με «πρωταγωνιστή» έναν 51χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σε βάρος του 51χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με τον ίδιο να παραδίδεται σήμερα στις αρχές και να οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίον ζήτησε και έλαβε προθεσμία, με αποτέλεσμα να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Οι μπαλωθιές και ο… άγριος καυγάς με έναν 51χρονο

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν στο Κεφαλοβρύσι Βιάννου είχε στηθεί ένα μεγάλο γλέντι.

Κάποια στιγμή, ο 51χρονος έβαλε το όπλο και άρχισε να ρίχνει… μπαλωθιές μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο τραπέζι όπου ήταν και οι παρέα του.

Μόλις ο 51χρονος ετοιμάστηκε για να φύγει συναντήθηκε τυχαία με έναν άλλον 51χρονο με τον οποίο ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να βγάλει το όπλο και να του το στρέψει εναντίον του απειλώντας τον.

Υπήρξε μία πάλη μεταξύ τους ενώ και αρκετοί παρευρισκόμενοι μπήκαν στη μέση για να αφοπλίσουν τον 51χρονο αλλά και να χωρίσουν τους δύο άνδρες.

Στη συνέχεια ο 51χρονος κατηγορούμενος πήρε το όπλο του και έφυγε με τρία ακόμα άτομα από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αθώοι οι υπόλοιποι συλληφθέντες

Οι τρεις άνδρες (25, 44 και 53 χρόνων) που συνελήφθησαν για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και ήταν εκείνοι που έφυγαν μαζί με τον 51χρονο από τον χώρο του γλεντιού δικάστηκαν στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου όπου και αθωώθηκαν καθώς διαπιστώθηκε πως δεν είχαν καμία σχέση με τον άγριο καυγά.

cretapost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news