facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Πυροβολισμοί στο Γάζι: Αναζητείται 33χρονος – Συνελήφθη ο πεθερός και ο γαμπρός του για αρχαία

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου για να βρεθεί ο 33χρονος δράστης που φέρεται να πυροβόλησε επιχείρηση σε κεντρικό σημείο του Γαζίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, από το πρωί οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει πως ο 33χρονος είναι εκείνος που άνοιξε πυρ κάνοντας έρευνες τόσο στο σπίτι του, όσο και στα σπίτια συγγενών του.

Ο δράστης μπορεί να παραμένει άφαντος ωστόσο οι αστυνομικοί έβγαλαν… λαβράκι κατά τη διάρκεια των ερευνών τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του πεθερού του 33χρονου για να διαπιστώσουν αν κρύβεται εκεί. Στο σπίτι δεν υπήρχε ίχνος του δράστη ωστόσο οι αστυνομικοί βρήκαν όπλα αλλά και αρχαία.

30-07-2024_at-maleviziou_fthores-opla-archeotites

Αναλυτικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο, 50 σφαίρες, μία σπάθα, ένα εξάρτημα όπλου και είδη συντήρησης οπλισμού, τρεις αρχαίους αμφορείς και τμήματα αμφορέων και κεραμικά αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο πεθερό του δράστη καθώς και τον 26χρονο γαμπρό του σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για όπλα και αρχαία.

Βίντεο από τους πυροβολισμούς

Σε βίντεο που εξασφάλισε η τηλεόραση του mega, ο δράστης κινούνταν με ένα μπλε αυτοκίνητο όταν πλησίασε την τζαμαρία της επιχείρησης – που βρίσκεται σε πολυσύχναστο δρόμο του Γαζίου – άνοιξε το παράθυρο και πυροβόλησε προκαλώντας σοβαρές υλικές στιγμές.

Εκείνη την ώρα, υπήρχε αρκετός κόσμος στο σημείο και αποτελεί θαύμα το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

 

cretapost 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news