facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Οργή στην Ύδρα: Ασυνείδητοι σε σκάφος πέταγαν πυροτεχνήματα και ξέσπασε φωτιά - Στις φλόγες το μοναδικό πευκοδάσος του νησιού

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες βράδυ στην παραλία Άγιος Νικόλαος στην Ύδρα. Κάποιοι ασυνείδητοι, ενώ διασκέδαζαν σε σκάφος φαίνεται πως πετάξανε πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν πυρκαγιά στην περιοχή.

Και όλα αυτά, την ώρα που το ένα πύρινο μέτωπο στη χώρα διαδέχονταν το άλλο, ενώ οι καιρικές συνθήκες δημιουργούσαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Οι επιβαίνοντες στο σκάφος δεν σκέφτηκαν προφανώς ούτε τις υψηλές θερμοκρασίες, ούτε τους ισχυρούς ανέμους αλλά ούτε και τις προειδοποιήσεις των Αρχών που ειδικά τις τελευταίες μέρες εφιστούν την προσοχή των πολιτών.

Η είδηση, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, κυκλοφόρησε από ανάρτηση που έκανε στο Facebook η ομάδα "Εποχικοί Πυροσβέστες", "ανεβάζοντας" μάλιστα και την επίμαχη φωτογραφία. "Η πυρκαγιά που προκλήθηκε απο σκάφος που πετούσε πυροτεχνήματα, καίει το μοναδικό πευκοδάσος του νησιού, σε δύσβατο σημείο, που δεν έχει δρόμο. Οι δυνάμεις της προσεγγίζουν το σημείο της φωτιάς με πλοιάριο του Λιμενικού, προκειμένου να επιχειρήσουν για την κατάσβεσή της" έγραφε η λεζάντα.

Κάτω από την ανάρτηση, υπήρχε μπαράζ σχολίων, με χρήστες του διαδικτύου να εκφράζουν την οργή και τον αποτροπιασμό τους για το περιστατικό. Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα που ζητούσαν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των επιβατών, άλλοι ήθελαν τη σύλληψή τους και την κατάσχεση του σκάφους, ενώ ορισμένοι άλλοι υποστήριζαν ότι πρέπει να απαγορευτεί η χρήση βεγγαλικών.

Νέο μέτωπο στην περιοχή Μπίστι

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί ξέσπασε άλλη μία φωτιά στην περιοχή Μπίστι, με το OPEN να επισημαίνει ότι η περιοχή βρίσκεται κοντά στον Άγιο Νικόλαο και δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια αναζωπύρωση του χθεσινού μετώπου.

Το σημείο είναι εξίσου δύσβατο, καθώς δεν μπορεί να προσεγγίσουν οχήματα της Πυροσβεστικής και οι πυροσβέστες μεταφέρονται διά θαλάσσης.

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news