facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Έκρηξη σε θερμοσίφωνα σε κατάλυμα Airbnb στην Αργολίδα – Στο νοσοκομείο έγκυος με εγκαύματα

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε 39χρονη έγκυος, μετά τον τραυματισμό της από έκρηξη θερμοσίφωνα σε Airbnb της Ερμιόνης. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και στη συνέχεια, λόγω της εγκυμοσύνης, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής η 39χρονη γυναίκα, που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης, μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ντους. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο θερμοσίφωνας του σπιτιού εξερράγη, με αποτέλεσμα το καυτό νερό να πέσει στο σώμα της εγκύου καταφέρνοντας της εγκαύματα.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της σήμανε συναγερμό, αλλά ευτυχώς τα τραύματά της δεν ήταν τόσο σοβαρά και δεν χρειάστηκε νοσηλεία ή διακομιδή σε άλλο νοσοκομείο.

Ενώ η 39χρονη έγκυος αναρρώνει, η εικόνα από την σκεπή του σπιτιού «κόβει» την ανάσα. Σε πλάνα που μεταδίδει το Mega φαίνεται η εκτεταμένη ζημιά που προκλήθηκε από την έκρηξη του θερμοσίφωνα στην κεραμοσκεπή του σπιτιού. Τα κεραμίδια έχουν πέσει σαν τραπουλόχαρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, η 39χρονη είχε νοικιάσει αυτό το σπίτι ώστε να περάσει εκεί τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το Mega επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του εν λόγω σπιτιού, η οποία δεν θέλησε να προβεί σε καμία δήλωση για το απίστευτο αυτό περιστατικό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της 39χρονης.

argolika

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news