facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Εύβοια δολοφονία: Με πέντε μαχαιριές σκότωσαν γυναίκα για να τη ληστέψουν!

Άγρια ληστεία μετά φόνου είχαμε στη Χαλκίδα την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024.

Όταν η είδηση έγινε γνωστή, αρχικά έγινε η εκτίμηση ότι ο θάνατος της άτυχης 63χρονης στην Έξω Παναγίτσα προήλθε από πτώση.

Η γυναίκα η οποία είχε κινητικά προβλήματα ήταν 63 ετών και την Δευτέρα (13/05/2024) η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε πέντε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

Μία νέα εξέλιξη παρουσιάζει η υπόθεση θανάτου της 63χρονης στη Χαλκίδα καθώς ενώ αρχικά εκτιμήθηκε ότι το τραγικό συμβάν προέκυψε από πτώση, τελικά διαπιστώθηκε πως κάποιος ή κάποιοι μαχαίρωσαν την άτυχη γυναίκα.

Όλα έγιναν την Παρασκευή στο σπίτι της

Την 62χρονη γυναίκα εντόπισε μία 36χρονη γειτόνισσα της.

Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή.

Η ίδια ήταν πεσμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και διαπίστωσαν ότι η σορός της άτυχης Χαλκιδέας ήταν μέσα στο σπίτι της, κάτω από τις εσωτερικές σκάλες.

Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε πως υπήρξε δολοφονία στη Χαλκίδα. πως η γυναίκα είχε πέντε τραύματα στον αυχένα τα οποία προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Εικάζεται ότι ο ληστής ή οι ληστές είχαν πάνω τους μαχαίρι χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί αυτός ή αυτοί που της στέρησαν τόσο άγρια τη ζωή.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε, ότι τα δωμάτια του 1ου ορόφου του σπιτιού της ήταν αναστατωμένα.

Την ίδια ώρα δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια παραβίασης του σπιτιού.

Εξετάζεται το σενάριο της ληστείας

Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο της ληστείας πίσω από το έγκλημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι της 62χρονης λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ.

evianews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news