facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Κρήτη: Με δανεικό Cayenne λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο

Το πολυτελές Porsche Cayenne στο οποίο επιβιβάστηκαν μετά την διαφυγή τους με μοτοσικλέτα, «πρόδωσε» τους δράστες της ληστείας που είχε γίνει το βράδυ της 8ης Απριλίου σε βάρος της 27χρονης υπαλλήλου ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο με λεία τις εισπράξεις της εβδομάδας ύψους 11.310 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν το υλικό από κάμερες της περιοχής και ακολούθησαν την διαδρομή διαφυγής των ληστών ως το Γάζι, όπου εγκατέλειψαν το κλεμμένο δίκυκλο και συνάντησαν έναν συνεργό τους που οδηγούσε το πολυτελές όχημα. Πρόκειται για έναν 34χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη, ομολόγησε ότι δανείστηκε από συγγενικό του πρόσωπο το Cayenne και αποκάλυψε ότι οι φυσικοί αυτουργοί της ληστείας ήταν ένας 38χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος Αλβανός.

Ο πρώτος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης της Ασφάλειας, της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθη, ενώ ο αλλοδαπός αναζητείται. Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν 4.300 ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, επτά κινητά τηλέφωνα, δυο καταγραφικά μηχανήματα και ένα μαχαίρι.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, με την οποία οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news