facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Τσουχτερά πρόστιμα από την Πυροσβεστική για φωτιά σε ξερόχορτα χωρίς τα απαραίτητα μέτρα

«Καμπάνα» 500 ευρώ επιβλήθηκε από την Πυροσβεστική σε άνδρα, ο οποίος έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα σε περιοχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: «Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες 16 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε ξηρά χόρτα, στην Α’ Πάροδο Αρδαμερίου, στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη Θεσσαλονίκης».

Παράλληλα αντίστοιχο χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα και στην Αμαλιάδα, ο οποίος έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών χωρίς τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

«Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 17 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Λαγανά του δήμου Ήλιδας Ηλείας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news