facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Κυψέλη: Τραυματισμένοι στο κρανίο και στην κοιλιά νοσηλεύονται μαθητής και διευθυντής του γυμνασίου μετά την επίθεση Γεωργιανού εξωσχολικού

Τυχεροί στην ατυχία τους φαίνεται πως είναι τόσο ο 17χρονος μαθητής όσο και ο 60χρονος διευθυντής του 41ου γυμνασίου της Αθήνας, στην Κυψέλη, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν κινδυνεύει η ζωή τους από τα χτυπήματα του δράστη που μπήκε το πρωί της Τρίτης (26/3/24) στο σχολείο και επιτέθηκε με μαχαίρι και σφυρί!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, ο 17χρονος μαθητής και ο 60χρονος διευθυντής του γυμνασίου στην Κυψέλη, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τραύματα στο κρανίο, τον κορμό και την κοιλιά, μετά την επίθεση του δράστη.

Στα θύματα της επίθεσης γίνεται εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος ενώ είναι εκτός κινδύνου η ζωή τους.

«Δεν φοβόμαστε για κάτι αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος»

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr ο Ανδρέας Ζεβλάς, διευθυντής της Γ’ χειρουργικής στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύονται και οι δυο τραυματίες, η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών της επίθεσης είναι σταθερή.

Ο κύριος Ζεβλας, μιλώντας στο newsit.gr αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του διευθυντή του σχολείου που μαχαιρώθηκε από τον 19χρονο εξωσχολικό Γεωργιανό είπε ότι «είναι σταθερός και έχει ένα τραύμα από την αριστερή πλάγια κοιλιακή χώρα. Δεν είναι κατάσταση που στην παρούσα φάση να φοβόμαστε για κάτι αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος».

Επισημαίνει δε, ότι «αυτές οι κακώσεις που έχει είναι κακώσεις που πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί ώστε να εκφράσουμε το πρώτο 24ωρο την άποψή μας».
Για το Νιγηριανό θύμα ο κ. Ζεβλας μιλώντας στο newsit.gr αναφερει ότι «είναι ένας νεαρός που έχει θλαστικό χτύπημα στο κεφάλι. Και το παιδί είναι σταθερό αλλά συνεχίζουμε τον έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι είναι πραγματικά καλά όπως δείχνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος δράστης, μπήκε το πρωί στο σχολείο της Κυψέλης και τραυμάτισε με ένα σφυρί στο κεφάλι τον μαθητή. Στη συνέχεια, όταν ο διευθυντής του σχολείου προσπάθησε να τους χωρίσει, ο δράστης τραυμάτισε με το μαχαίρι στην κοιλιά τον 60χρονο διευθυντή.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news