facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Παραδοχή προέδρου ΟΣΕ: Στο «OFF» τηλεδιοίκηση και τοπικοί πίνακες από Άνω Λιόσια έως Κιάτο

Μπορεί σε 2 εβδομάδες περίπου να συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εθνική τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, ωστόσο τεράστια τμήματα του σιδηρόδρομου παραμένουν «τυφλά», όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης.

Αναλυτικότερα, στην εκπομπή «ΑΡΕΝΑ» του ΑΝΤ1, ο κ. Τερεζάκης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για το τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου από τα Άνω Λιόσια ως το Κιάτο, προκαλώντας αίσθηση με τις απαντήσεις του.

Μαρία Αναστασοπούλου: Το ρεπορτάζ μας λέει ότι το κομμάτι από Λιόσια μέχρι Κιάτο δεν έχει τηλεδιοίκηση. Ισχύει αυτό; Μας λένε για συγκεκριμένους τοπικούς πίνακες που δεν λειτουργούν: Στη Νέα Πέραμο, την Κινέτα, Αγίους Θεοδώρους, Κόρινθο. Ισχύει ή όχι;

Πρόεδρος ΟΣΕ: Ισχύει. Όπως επίσης ισχύει ότι από τον Πειραιά μέχρι την έξοδο της Αθήνας στους Αγίους Αναργύρους και εκεί δεν έχουμε σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση.

Μαρία Αναστασοπούλου: Δηλαδή οι σταθμάρχες βλέπουν όπως έβλεπε ο σταθμάρχης της Λάρισας την ημέρα του δυστυχήματος; Από τοπικό πίνακα;

Πρόεδρος ΟΣΕ: Ναι, αυτό γίνεται. Από την έξοδο των Άνω Λιοσίων, μέχρι την είσοδο του Κιάτου, δεν βλέπουν πλήρως.

Μαρία Αναστασοπούλου: Οι τοπικοί πίνακες χειρισμού σε Νέα Πέραμο, Κινέτα, Αγίους Θεοδώρους, Κόρινθο, είστε βέβαιος ότι λειτουργούν; Γιατί οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν λειτουργούν και όλο το σύστημα λειτουργεί μόνο με τους κλειδούχους.

Πρόεδρος ΟΣΕ: Δεν είπα ποτέ ότι λειτουργούν οι τοπικοί πίνακες. Όχι δεν λειτουργούν ούτε αυτοί. Πριν από ένα μήνα έγινε υποβολή αίτησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να χρηματοδοτηθεί το έργο.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news