facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Παραμένουν τα τρακτέρ στο τελωνείο των Ευζώνων- Διαμαρτυρία των αγροτών

Αύριο το μεσημέρι σε Πανελλαδική Συνάντηση στη Νίκαια της Λάρισας αποφασίζουν οι αγρότες αν θα πουν ναι ή όχι στα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο τελωνείο Ευζώνων οι αγρότες είχαν προγραμματίσει αποκλεισμό όλων των εισόδων και εξόδων, από τις 19.00 μέχρι τις 21.00 ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς δεν το επέτρεψε η αστυνομία. Αρχικά υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από πλευράς των αγροτών και πραγματοποιήθηκαν διαβουλεύσεις με τις αρχές, οι οποίες τελικά δεν τους επέτρεψαν τον αποκλεισμό. Οι αγρότες έπειτα από σύσκεψη και ως ένδειξη καλής θέλησης αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε αυτή τη μορφή της κινητοποίησης, αλλά όπως λένε τις επόμενες ημέρες θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αύριο στην κρίσιμη συνάντηση στη Νίκαια, τα μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας θα στείλουν αντιπροσωπεία, και παράλληλα αγρότες της περιοχής θα συναντηθούν στο επιμελητήριο Σερρών το μεσημέρι και θα γίνει μια ενημέρωση για το τι συζητήθηκε στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news