facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Βιασμός στο Ρέθυμνο: Ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αρραβωνιαστικός της 14χρονης (βίντεο)

Στην φυλακή οι 12 άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με την 14χρονη στο Ρέθυμνο.

Εκτός από τον 38χρονο υπήκοο του Πακιστάν προφυλακίστηκε και ένας 22χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο 22χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν είχε καταλάβει ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο.

Στο μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 19χρονος κατηγορούμενος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, πρόκειται για άνδρα που την περίοδο που είχε επαφές με το κορίτσι ήταν και ο ίδιος ανήλικος και μάλιστα φέρεται να έχει στοιχεία ότι είχε αρραβωνιαστεί με τη 14χρονη.Φέρεται να είπε μάλιστα, ότι είναι αυτός που θα στηρίξει τώρα την οικογένεια.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση απολογούνται σήμερα τρία ακόμη άτομα.

 Νέα κατάθεση της 14χρονης

Το ανήλικο κορίτσι κλήθηκε την περασμένη Δευτέρα (12/2) να καταθέσει εκ νέου παρουσία παιδοψυχολόγου. Το κορίτσι είχε καταθέσει αρχικά όσα συνέβαιναν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Μέσα σε αυτά είχε αναφέρει 12 άνδρες με τους οποίους είχε συνευρεθεί.

Είπε ακόμη ότι τα βράδια έβγαινε με τον πατέρα της και πήγαινε σε κάποιες καφετέριες και μπαρ. Είπε μέχρι και το ποτό που έπινε. Επίσης ανέφερε ότι έμενε ως αργά έξω, καθώς πήγαινε μαζί με τη μητέρα της, που εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί.

Αναφορικά με τις συνευρέσεις είπε ότι έγιναν με τη θέληση της, πλην αυτής με τον 38χρονο Πακιστανό και αυτής με τους τρεις που απολογούνται σήμερα. Ειδικά, γι’ αυτούς τους τρεις η ανήλικη είπε ότι είχε ραντεβού με τον έναν και εμφανίστηκαν και οι άλλοι δύο, οι οποίοι προέβησαν σε πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Ωστόσο, στην τελευταία κατάθεσή της φέρεται να άλλαξε κάποια πράγματα. Ειδικότερα, ζήτησε να διωχθεί μόνο ο 38χρονος Πακιστανός και όχι και οι τρεις που απολογούνται σήμερα.

Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα άτομα που κατηγορούνται είναι Έλληνες κι ένας Μολδαβός.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news