facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Συνελήφθη λιμενικός που ζήτησε χρήματα για να επιτρέψει τον απόπλου πλοίου

Στη σύλληψη ενός αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος ο οποίος φέρεται να ζήτησε χρήματα προκειμένου να επιτρέψει τον απόπλου εμπορικού πλοίου, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία και το Λιμενικό, πρόκειται για έναν υποπλοίαρχο του ΛΣ που φέρεται να ζήτησε χρήματα προκειμένου να επιτρέψει τον απόπλου εμπορικού πλοίου, που είχε αγκυροβολήσει στην περιοχή ευθύνης του.

Τις πληροφοριες- καταγγελίες φέρεται να είχε μεταφέρει το Λιμενικό Σώμα πριν από δύο μήνες στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων η οποία ξεκίνησε τις σχετικές ερευνες για τον αξιωματικό. Συγκεκριμένα κλιμάκιο της υπηρεσίας μετέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου υπηρετεί ο υποπλοίαρχος και ξεκίνησε τις σχετικές έρευνες. Η σύλληψή του έγινε από στελέχη της ΕΛΑΣ και ο υποπλοίαρχος του ΛΣ μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης όπου ανακρίνεται. 

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες ο συλληφθείς αξιωματικός διέθετε στο παρελθόν άδεια επιθεωρητή και ως εκ τούτου διενεργούσε ελέγχους σε διερχόμενα εμπορικά πλοία.

Όπως είναι γνωστό στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων προΐσταται αξιωματικός της ΕΛΑΣ και στο Νο 2 έχει τοποθετηθεί αξιωματικός του ΛΣ - ΕΛΑΚΤ.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news