facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Κομοτηνή: Επέμβαση της ΕΛΑΣ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο λόγω κατάληψης στη Νομική – Έγιναν 18 προσαγωγές

Επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε λίγο νωρίτερα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή, με τις δυνάμεις να έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή 18 φοιτητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικές δυνάμεις ενημερώθηκαν πως η Νομική Σχολή τελεί υπό κατάληψη και πως, μάλιστα, η εξεταστική θα διεξάγονταν μέσω διαδικτύου.

Έτσι, διμοιρίες των ΥΜΕΤ προχώρησαν σε επέμβαση εντός του campus, προχωρώντας στην προσαγωγή 18 φοιτητών. Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση στο σημείο, με τους φοιτητές να διαμαρτύρονται ενάντια στην αστυνομική επιχείρηση.

«Ανακοινώνεται ότι λόγω κατάληψης του κτηρίου της Νομικής Σχολής από φοιτητές, αναστέλλεται η εξεταστική περίοδος Φεβρουαρίου για το υπόλοιπό της. Θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη μετάβαση σε καθεστώς εξετάσεων εξ αποστάσεως για τα υπολειπόμενα μαθήματα προς εξέταση.

Κομοτηνή 05.02.24

Ο Κοσμήτωρ της Νομικής Σχολής, Καθ. Μιχάλης Δ. Χρυσομάλλης»

Συγκέντρωση αλληλεγγύης φοιτητών έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής

Συγκέντρωση αλληλεγγύης πραγματοποίησαν οι φοιτητές έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής, μετά την παρέμβαση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και την προσαγωγή 18 φοιτητών από διμοιρίες των ΥΜΕΤ.

thesstoday

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news