facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Χιλή: Τουλάχιστον 112 νεκροί από τις πυρκαγιές – Σε κατάσταση έκτακτη ανάγκης η χώρα (βίντεο)

Στους 112 νεκρούς αυξήθηκε ο απολογισμός των θυμάτων των δασικών πυρκαγιών στη Χιλή, όπως ανακοίνωσαν χθες Κυριακή (4/2) οι αρχές, τονίζοντας πως πυροσβέστες συνεχίζουν τις προσπάθειες να ελέγξουν κάπου σαράντα ενεργές εστίες.

«Πρέπει να πούμε ότι με βάση τις πληροφορίες που λάβαμε από την ιατροδικαστική υπηρεσία, υπάρχουν 112 νεκροί» δήλωσε ο Μανουέλ Μονσάλβε, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας της Λατινικής Αμερικής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όπως δε συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείο Εσωτερικών και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων «32 πτώματα έχουν ταυτοποιηθεί».

Εν τω μεταξύ η χώρα έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καθώς οι παράκτιες πόλεις έχουν πνιγεί στον καπνό και οι κάτοικοι των κεντρικών περιοχών αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Ιδιαίτερα πλήττονται οι επαρχίες Μάργα Μάργα και Βαλπαραΐσο, στις οποίες επιβλήθηκε μερική απαγόρευση της κυκλοφορίας για να διευκολυνθεί το έργο της πυρόσβεσης.

Περισσότερα από 90 μέτωπα μαίνονταν σε όλη τη χώρα, έχοντας κάψει ως τώρα πάνω από 400.000 στρέμματα. Υπό έλεγχο έχουν τεθεί 50 πυρκαγιές.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news