facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Φωτογραφία ντοκουμέντο τον δείχνει να παίζει φρουτάκια σε πρακτορείο – «Ήταν καλός παίκτης» λέει η ιδιοκτήτρια

Μία φωτογραφία ντοκουμέντο στην οποία απεικονίζεται ο «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, πριν λίγο καιρό να βρίσκεται σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και να παίζει φρουτάκια έφερε στη δημοσιότητα το Mega.

Στη φωτογραφία φαίνεται να έχει μπροστά του τσιγάρα, φραπέ και νερό κάτι που δείχνει ότι βρισκόταν για αρκετή ώρα στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον κ. Πολυχρονόπουλο, έπαιζε συχνά σε πρακτορεία, συγκεκριμένα σε ένα στη Μεγάλου Αλεξάνδρου που ανήκε στο παρελθόν σε γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσφάτως είχε μετακινηθεί και έπαιζε φρουτάκια σε ένα άλλο κατάστημα στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Ήταν καλός παίκτης» λέει ιδιοκτήτης πρακτορείου

«Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε», αλλά και «ήταν καλός παίκτης» ανέφερε ιδιοκτήτης πρακτορείου για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Μιλώντας στον Alpha, ιδιοκτήτης πρακτορείου στο οποίο φαίνεται να έπαιζε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, σημείωσε: «Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε. Δεν ήταν ότι του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Δεν του έχω κάνει κάποια εξυπηρέτηση.

Δεν μπορώ να θυμηθώ, αν εξυπηρετήθηκε έτσι. Πάντα όταν βγάζει κάποιος κάποια χρήματα παραπάνω, μπορεί να γίνει έτσι. Ήταν πελάτης μας. Έπαιζε κάποια ποσά. Ήταν ένας καλός παίκτης».

lawandorder 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news