facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι έκλεψαν μοτοσικλέτα και διέρρηξαν καταστήματα στο κέντρο

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη δύο ανηλίκων 16 και 17 ετών οι οποίοι έκλεψαν μοτοσικλέτα και διέρρηξαν καταστήματα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα το κορίτσι προσπάθησε να ανακόψει τους αστυνομικούς εξυβρίζοντας και απειλώντας τους.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες (03-01-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 16χρονος και 17χρονη ημεδαποί, καθώς εντοπίσθηκαν στο κέντρο της πόλης να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί την 29-12-2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος τράπηκε αρχικά σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ η 17χρονη αφού πρώτα εμπόδισε τον αστυνομικό να καταδιώξει τον συνεργό της, ακολούθως αντιστάθηκε σθεναρά, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς από κοινού με συνομήλικο του ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, προέβησαν τον προηγούμενο μήνα σε δύο διαρρήξεις καταστημάτων (δερματοστιξίας και καφετέριας) στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου αφαίρεσαν εξοπλισμό και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news