facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Άρχισαν οι προσυγκεντρώσεις αγροτών- Κινητοποιήσεις στις 26 Ιανουαρίου

Οι αγρότες άρχισαν να βγάζουν τα τρακτέρ τους στους δρόμους και στις πλατείες, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται συσκέψεις σε πολλές περιοχές της χώρας.

Οι αγρότες της Μαγνησίας κατέβηκαν με περισσότερα από 100 τρακτέρ και οχήματα στην πόλη του Βόλου και στη συνέχεια προχώρησαν σε αποκλεισμό της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας, ανάβοντας καπνογόνα, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Στο «χορό» των κινητοποιήσεων μπήκαν και οι αγρότες των Γρεβενών οι οποίοι έβγαλαν τρακτέρ στην είσοδο της πόλης, ενώ σήμερα πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο Μαυροδένδρι της Κοζάνης, στα γραφεία του ΕΛΓΑ και στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Μακεδονίας.

Τα πρώτα τρακτέρ βγήκαν και στο νομό Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Επανομής, όπου οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία, ενώ στις προθέσεις τους είναι, έπειτα από σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί να κατέβουν για διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης, χωρίς ακόμη να έχουν καθορίσει ακόμη το χρόνο και τη μορφή αυτής της κινητοποίησης.

Παράλληλα έχει γίνει γνωστό ότι αγρότες από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και με συναδέλφους τους από τη Φθιώτιδα θα κατέβουν σε διαμαρτυρία στις 26 Ιανουαρίου και έχουν ορίσει το «ραντεβού» στο κέντρο της πόλης, όταν και θα πραγματοποιηθεί η έκθεση Agrotica.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news