facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Χωρίς ταξί η χώρα από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη – Διαμαρτύρονται για το φορολογικό

Σε 48ωρες απεργίες προχωρούν οι οδηγοί ταξί τόσο στην Αθήνα και όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι οδηγοί ταξί τραβούν χειρόφρενο, καθώς αντιδρούν στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί αποφάσισε σήμερα δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργίες, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου, στις 05:00, έως την ίδια ώρα της Παρασκευής.

«Το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο είναι μια απροκάλυπτη πρόθεση εξόντωσης κάθε μορφής ατομικής επιχειρηματικότητας. Είναι ωμή δολοφονία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αξιών που υποτίθεται ότι παρέχει μια δημοκρατική χώρα στους πολίτες της. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σχεδίασε τον εργασιακό θάνατο χιλιάδων επαγγελματιών, μεταξύ αυτών και των αυτοκινητιστών ταξί. Το ταξί κινδυνεύει με αφανισμό. Πρόθεσή τους είναι να μας εξοντώσουν οικονομικά και να μας αναγκάσουν να παραδώσουμε τις άδειές μας σε πολυεθνικές και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΣΑΤΑ.

Παράλληλα, το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής» τονίζει ότι «το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση την οποία διέρχεται ο κλάδος μας».

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news