facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Τελευταίο χειροκρότημα για τον Βασίλη Καρρά: Πλήθος κόσμου με λουλούδια στο λαϊκό προσκύνημα

Σε κλίμα οδύνης πλήθος κόσμου από πολλά σημεία της χώρας ακόμa και από το εξωτερικό βρέθηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας προκειμένου να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων. Αθάνατος φώναζε ο κόσμος όταν η σορός του έφτασε στην εκκλησία.

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, κόσμος, που τον γνώρισε προσωπικά αλλά και όλοι εκείνοι, που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του, θρήνησαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου, που εκφώνησε τον πρώτο επικήδειο, μιλώντας για έναν άνθρωπο πιστό με συνειδητό τρόπο. Επικήδειους εκφώνησαν ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος μετέφερε τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού, ο γιατρός και ο προσωπικός του φίλος, Κώστας Μποτσόλης και Νίκος Αραμπατζής της συμφωνικής ορχήστρας νέων, που μαζί ετοίμαζαν μια μεγάλη συναυλία για τον Βασίλη Καρρά.

Καλλιτέχνες, που βρέθηκαν στην ίδια πίστα με τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, κατέθεσαν στεφάνια και μίλησαν συγκινημένοι για τον καλλιτέχνη και άνθρωπο Βασίλη Καρρά. Αύριο ο Βασίλης Καρράς θα ταφεί σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Φλόγα, που βοηθά γονείς με παιδιά, που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Χαρακτηριστικό της αγάπης του κόσμου για εκείνον, είναι το παράδειγμα ενός θαυμαστή του από τη Γερμανία, ο οποίος δεν τον γνώρισε ποτέ προσωπικά αλλά όπως λέει συνέδεσε πολλές στιγμές της ζωής του με τον Βασίλη Καρρά και γι’ αυτό πήγε σήμερα να τον αποχαιρετίσει.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news