facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος Νορβηγός για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού

Στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί βρέθηκε σήμερα ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 32χρονο αστυνομικό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Ο 44χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και οδηγήθηκε στις φυλακές από τους αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής που τον συνόδευαν. Στην απολογία του ο 44χρονος επέμενε να κρατά μια αρνητική στάση, λέγοντας ότι δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη και πώς και πότε χρησιμοποίησε το μαχαίρι, τόσο εναντίον του 32χρονου αστυνομικού, όσο και κατά του κουμπάρου του τον οποίο τραυμάτισε στα πόδια. Οι μάρτυρες ωστόσο τον διαψεύδουν κάνοντας λόγο για μια -ουσιαστικά- εν ψυχρώ δολοφονία, καθώς δεν υπήρχε μια ουσιαστική διαφωνία και ξαφνικά ο 44χρονος φέρεται ότι τραυμάτισε αρχικά τον κουμπάρο του αστυνομικού και στη συνέχεια όταν αντέδρασε ο αστυνομικός που μπήκε μπροστά, τον τραυμάτισε θανάσιμα. Παράλληλα ο 44χρονος επικαλέστηκε και την ψυχιατρική του κατάσταση, ζητώντας μέσω του συνηγόρου του ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Στον 44χρονο έχει απαγγελθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας (για τον τραυματισμό του κουμπάρου του αστυνομικού), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news