facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Δολοφονία 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης παίρνει επίδομα ψυχιατρικής νόσου από τη Νορβηγία

Νέες αποκαλύψεις έρχοννται στο προσκήνιο δημοσιότητας για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Live News» του Mega, ο 44χρονος και δράστης της δολοφονικής επίθεσης ανέφερε στους αστυνομικού πως λαμβάνει επίδομα ψυχιατρικού νόσου από τη Νορβηγία.

Τους είπε επίσης ότι στην Θεσσαλονίκη πήγε για πρώτη φορά πριν από 9 χρόνια για τουρισμό, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί στη χώρα του λόγω ψυχιατρικού προβλήματος. Έτσι, με το επίδομα αυτό ζούσε στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως οι αστυνομικοί και ο 44χρονος Νορβηγός κάθονταν σε διπλανά τραπέζια και όλα δείχνουν πως υπήρξε διένεξη. Οι αρχικές πληροφορίες της Αστυνομίας λένε πως η διένεξη ξεκίνησε γύρω από μία συζήτηση για θέματα ασφαλείας και της δράσης των αστυνομικών.

Ακολούθησε προστριβή, με τον κουμπάρο του αστυνομικού να φωνάζει πως τον μαχαίρωσε. Ο 32χρονος αστυνομικός αντέδρασε, βγήκε έξω να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του και όταν μπήκε μέσα στο μαγαζί δέχτηκε επίθεση από τον Νορβηγό.

Υποστηρίζεται ότι ο 44χρονος ήταν υπό επήρεια μέθης, γεγονός το οποίο θα επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο δράστης.

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news