facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Επεισόδια στο Ρέντη: «Ήταν ευθεία βολή, ήταν προμελετημένη η επίθεση» – Συγκλονιστική μαρτυρία του υπαστυνόμου των ΜΑΤ για την επίθεση στον 31χρονο (βίντεο)

Για ευθείας βολής ναυτικής φωτοβολίδας, έκανε λόγο, πως ήταν αυτή που τραυμάτισε πάρα πολύ σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στου Ρέντη, ο υπαστυνόμος των ΜΑΤ που ήταν επικεφαλής της διμοιρίας που δέχθηκε την επίθεση των χούλιγκαν του Ολυμπιακού.

«Ήταν ευθεία βολή. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν αποφασισμένοι, ήταν προμελετημένο» δήλωσε ο διμοιρίτης σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε «ως αστυνομία είχαμε τις πληροφορίες μας που δυστυχώς επαληθεύθηκαν θα μπορούσαν να είχαν προστεθεί 1-2 δοιμιρίες αφού γνωρίζεις ότι θα έχεις εκεί επεισόδια».

Η περιγραφή του υπαστυνόμου για εκείνες τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη ανέφερε πως ο τραυματισμός του 31χρονου σημειώθηκε στα πρώτα 10 λεπτά των επεισοδίων με τον αστυνομικό, όπως είπε, να είναι «πολύ αξιοπρεπής και το μόνο που ζητούσε ήταν να του βγάλουμε το αντικείμενο που τον βασάνιζε. Είχε μεγάλο τραύμα και είχε ένα άλλο τραύμα από εκρηκτική μολότοφ στο άλλο πόδι. Κατάλαβα πόσο σοβαρό είναι και γι’ αυτό ενημέρωσα το κέντρο για να κερδίσω κάθε δευτερόλεπτο για τον Γιώργο» πρόσθεσε ο υπαστυνόμος.

«Η μισή μου διμοιρία προωθήθηκε λίγο μπροστά για να κρατήσει τους χούλγικαν σε μια ικανή απόσταση για να εξασφαλιστεί ο τραυματίας αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι έπληξαν εκ νέου δεύτερη φορά τον 31χρονο με μολότοφ» σημείωσε ο αξιωματικός και εξομολογήθηκε ότι «αυτό που με σοκάρει είναι ότι είδαν οτι σύραμε έναν άνθρωπο ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα αλλά συνέχισαν να ρίχνουν».

Επίσης, συγκλονιστική ήταν η περιγραφή των όσων είπε με τον τραυματία αστυνομικό: «Θες να σε πάμε εμείς με περιπολικο;» αλλά, όπως είπε, «ο Γιώργος αρνήθηκε, μας είπε δεν αντέχω άλλο και εκεί έχασε τις αισθήσεις του».

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news