facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη 17χρονος Ρομά για την μοιραία καταδίωξη και τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού – Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένα ακόμα άτομο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της μοιραίας καταδίωξης στον Ασπρόπυργο που οδήγησε στον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού καθώς συνελήφθη ένα ακόμα άτομο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 17χρονο Ρομά, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και συνελήφθη. Είχε συλληφθεί και το 2021 για το περιστατικό στο Πέραμα. Είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Δεν εμφανίστηκε 1,5 χρονο να δώσει το «παρών» είχε ενημερωθεί ο εισαγγελέας αλλά δεν είχε διατάξει την εκ νέου σύλληψη του.

Θάνατος αστυνομικού: Συνελήφθη 20χρονος Ρομά

Υπενθυμίζουμε πως το πρωί της Τρίτης συνελήφθη 20χρονος Ρομά, ο οποίος επίσης σχετίζεται με την μοιραία καταδίωξη.

Συγκεκριμένα οι Αρχές προχώρησαν σε σύλληψη 20χρονου, μέλους εγκληματικής οργάνωσης, που μαζί με συνεργούς του διέπραξε διαδοχικές κλοπές οχημάτων στο Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής – για να διαφύγει τη σύλληψη ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς – συνεπεία αυτού αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσέκρουσαν σε περιπολικό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, τον βαρύ τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του πληρώματος του περιπολικού.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news