facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Επιμελητήριο Αργολίδας: Άμεση ανάκληση και επανεξέταση της απόφασης για την κατάργηση – συγχώνευση της Δ.Ο.Υ. Άργους

Επιστολή για το θέμα της επικείμενης κατάργησης της ΔΟΥ Άργους και της συγχώνευσής της με την ΔΟΥ Ναυπλίου, έστειλε στον αρμόδιο Υπουργό, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Φώτης Δαμούλος.

Η απόφαση είναι πραγματικά αντιφατική σε σχέση με το μέγεθος των συναλλασσόμενων και τον όγκο εργασιών που εξυπηρετούνται από την ΔΟΥ Άργους και επιφέρει σειρά πρακτικών προβλημάτων που δημιουργούνται εξαιτίας της”, αναφέρει, μεταξύ άλλων η επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Η επιχειρηματολογία του Επιμελητηρίου, έχει να κάνει με το γεγονός, ότι, ο δήμος Άργους – Μυκηνών, είναι μεγάλος σε έκταση και έχει περισσότερο πληθυσμό απ’ το δήμο του Ναυπλίου.

Επίσης, η επιστολή, τονίζει, ότι στον δήμο Άργους – Μυκηνών, δραστηριοποιούνται, επιχειρηματικά, περίπου 4.000 επιχειρήσεις, σε σύνολο 10.000 του νομού.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας, στέκεται στα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων, τονίζει τον παράγοντα ” μετακίνηση ” του κόσμου, ενώ μιλά και για επιπρόσθετο εργασιακό φορτίο στη ΔΟΥ Ναυπλίου.

Η επιστολή, καταλήγει ως εξής:

(…) Θεωρούμε όμως ότι η απόφαση κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Άργους, όπως και των λοιπών δημόσιων υπηρεσιών από την πόλη του Άργους, λειτουργεί ως τροχοπέδη, αφού αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στην καθημερινότητα, αλλά και με την πολιτική της συσσώρευσης όλων των δημοσίων υπηρεσιών στη πρωτεύουσα του νομού απαξιώνεται και ερημοποιείται πλήρως η περιφέρεια του κάθε νομού (…).

Τέλος, το Επιμελητήριο, ζητά απ’ τον Υπουργό, όπως προχωρήσει σε άμεση ανάκληση και σε επανεξέταση της απόφασης, ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news