facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Αντιτρομοκρατική: Συνελήφθησαν δυο Τούρκοι – Ο ένας κατηγορείται για όπλα και εκρηκτικές ύλες

Στη σύλληψη δυο Τούρκων προχώρησε η Αντιτρομοκρατική, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση, αντίστοιχα.

Πρόκειται για:

Έναν 56χρονο ο οποίος σύμφωνα με το ένταλμα κατηγορείται για τρομοκρατικές πράξεις – προμήθεια, μεταφορά όπλων και εκρηκτικών υλών καθώς και για χρηματοδότηση για λογαριασμό της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, και για 54χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για βία κατά υπαλλήλων από κοινού, απλή σωματική βλάβη από κοινού κατά συρροή και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος από κοινού.

Επιπρόσθετα και οι δύο συνελήφθησαν για απείθεια λόγω του ότι αρνήθηκαν να δακτυλοσκοπηθούν και για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και του νόμου περί όπλων, καθώς ο πρώτος επέδειξε πλαστά ταυτοποιητικά έγγραφα και ο δεύτερος κατείχε σπρέι πιπεριού.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πλαστά ταυτοποιητικά έγγραφα,
  • συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
  • κάρτες αποθήκευσης δεδομένων,
  • σπρέι πιπεριού και
  • χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Να σημειωθεί, πως ο 56χρονος είχε ένταλμα από το 2013 στην υπόθεση μεταφοράς όπλων με ταχύπλοο από Οινούσσες προς Τουρκία και κρυβόταν από τότε, έχοντας πλαστή ελληνική ταυτότητα, δίπλωμα και διαβατήριο. Ο 54χρονος είχε κατηγορηθεί μαζί με οκτώ ακόμη άτομα το 2017 όταν θα ερχόταν ο Ερντογάν στην Ελλάδα όπου είχαν βρεθεί σχέδια διαδρομής της αυτοκινητοπομπής του και επισκέψεων του, έχοντας ως στόχο επίθεση εναντίον του. Είχε κατηγορηθεί, επίσης, το 2020 για οπλισμό που είχε βρεθεί σε τούνελ κάτω απο σπίτι στα Σεπόλια.

Ο 54χρονος, επιπλέον, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 29 χρόνια αλλά αθωώθηκε τον περασμένο Μάιο. Εκκρεμούσε απόφαση φυλάκισης 3 χρόνια και εννέα μήνες μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς στη Χαλκίδα

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news