facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Ηγέτης της Χαμάς: Οι Ισραηλινοί όμηροι αντιμετωπίζουν τον θάνατο και τον όλεθρο όπως οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα

Το «χαρτί» των ομήρων παίζει η Χαμάς, τόσο στον «πόλεμο νεύρων» απέναντι στο Ισραήλ, όσο και τον «επικοινωνιακό πόλεμο» με στόχο την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Μετά την ανακοίνωση σήμερα (1.11.2023) το πρωί για τον θάνατο 7 ομήρων που βρίσκονταν στον καταυλισμό της Τζαμπαλίγια, ο ηγέτης της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς δήλωσε πως οι Ισραηλινοί όμηροι που κρατούνται στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας υποβάλλονται στον ίδιο “θάνατο και τον όλεθρο” που έχουν αντιμετωπίσει οι Παλαιστίνιοι.

Η Χαμάς έχει πει στους μεσολαβητές πως η “σφαγή” πρέπει να σταματήσει και κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να διαδηλώνει, ιδιαίτερα στη Δύση, προκειμένου να αυξηθεί η πίεση σε όσους λαμβάνουν αποφάσεις, είπε ο Ισμαήλ Χανίγια σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Ο επικεφαλής της Χαμάς κατηγόρησε το Ισραήλ ότι διαπράττει “σφαγές” στη Γάζα προκειμένου να καλύψει τις “αποτυχίες” του και είπε πως στην περιοχή δεν θα υπάρξει σταθερότητα αν οι Παλαιστίνιοι δεν αποκτήσουν την ανεξαρτησία τους.

“Λέμε στον εχθρό (…) πως οι προσπάθειές σας να καλύψετε τις αποτυχίες σας δεν θα σας γλιτώσουν από μια ηχηρή ήττα”, είπε ο Χανίγια από το Κατάρ, σε ένα μήνυμα που μεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς.

“Δεν θα υπάρξει ούτε ασφάλεια ούτε σταθερότητα στην περιοχή και στο εξωτερικό αν τα δικαιώματα του λαού μας στην ελευθερία, την ανεξαρτησία και την επιστροφή δεν υλοποιηθούν”, πρόσθεσε.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news