facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Ο στρατός του Ισραήλ μπήκε στην καρδιά της πόλης της Γάζας

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) δήλωσαν ότι μάχονται σε σημαντικά κέντρα της Λωρίδας της Γάζας, κατά τη διάρκεια ενός «πολύπλοκου και δύσκολου» πολέμου με τους μαχητές της Χαμάς.

Η νότια διοίκηση του Ισραήλ μάχεται ασταμάτητα εδώ και ένα μήνα για να «χτυπήσει τον πυρήνα των δυνατοτήτων της Χαμάς», ανέφερε ο υποστράτηγος Γιάρον Φίνκελμαν σε δήλωσή του την Τρίτη.

Ο Γιάρον Φίνκελμαν είπε ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες «εξοντώνουν τρομοκράτες, ανακαλύπτουν σήραγγες, καταστρέφουν όπλα και συνεχίζουν να προελαύνουν στο κέντρο του εχθρού».

Την ίδια ώρα, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ επιβεβαίωσε ότι ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα, Γιαχία Σινουάρ, έχει περικυκλωθεί σε ένα καταφύγιο.

Ο υπουργός δεν είπε πού βρίσκεται αυτό το καταφύγιο, ενώ ανέφερε ότι θα τον εξοντώσουν οι δυνάμεις του Ισραήλ.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Πολεμάμε αυτή την ώρα σε σημαντικά κέντρα της Λωρίδας της Γάζας. Μόλις επέστρεψα από εκεί. Για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία οι IDF μάχονται στην καρδιά της πόλης της Γάζας. Στην καρδιά του τρόμου. Αυτός είναι ένας πολύπλοκος και δύσκολος πόλεμος και, δυστυχώς, έχει κόστος».

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκαλάντ, δήλωσε ότι οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) επιχειρούν στην καρδιά της πόλης της Γάζας και «σφίγγουν ασφυκτικό κλοιό» γύρω από την πόλη.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news