facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Χαλκιδική: Πέταξαν ξανά στον δρόμο τον 82χρονο με αναπηρία - «Δεν έχω πού να πάω»

Εικόνες ντροπής ήρθαν στη δημοσιότητα από τη Χαλκιδική, όπου 82χρονος άνδρας με αναπηρία στα Νέα Φλογητά βρέθηκε για ακόμη μια φορά αντιμέτωπος με έξωση.

Σύμφωνα με το Xalkidikipolitiki, η επιχείρηση της έξωσης έγινε με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ όπως φαίνεται στις εικόνες, οι χώροι του σπιτιού άδειασαν άρον-άρον με αποτέλεσμα τα προσωπικά αντικείμενα του Θεόφιλου Τζοχουνίδη να στοιβαχτούν πρόχειρα στο πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι.

«Δεν έχω πού να πάω και πού να μείνω. Θα περιμένω εδώ έξω», δήλωσε ο κ. Τζοχουνίδης, καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι ακριβώς έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού του, στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αυτόφωρο οδηγήθηκε, μάλιστα, η μια από τις δύο κόρες του και ο εγγονός του 82χρονου, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστός ο λόγος.

Η οικογένεια δίνει επί μήνες μάχη να αναστρέψει μια απόφαση πλειστηριασμού που οδήγησε το σπίτι στα χέρια νέου ιδιοκτήτη. Οι γείτονες του ηλικιωμένου αντέδρασαν εκ νέου στην απόφαση να πεταχτεί στον δρόμο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 82χρονος ήταν εγγυητής σε δάνειο που είχε πάρει ο γιος του, ο οποίος όμως έμεινε άνεργος και δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει. Σύμφωνα με όσα είπε η οικογένεια στους δημοσιογράφους, όταν υπήρχε η δυνατότητα, είχε καταβληθεί πάνω από το μισό του κεφαλαίου του δανείου. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από fund τον περασμένο Δεκέμβριο για τιμή υποπολλαπλάσια της αξίας του.

Η προηγούμενη έξωση είχε γίνει στις 4 Μαΐου, υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο κ. Τζοχουνίδης έζησε στο μπαλκόνι του για 56 ημέρες, μέχρι να κερδίσει με ασφαλιστικά μέτρα προσωρινή διαταγή που ακύρωνε τη διαδικασία που οδήγησε στον πλειστηριασμό. Σε άλλες παρόμοιες απόπειρες διαδηλωτές συσπειρώθηκαν και απέτρεψαν την έξωσή 82χρονου.

halkidiki_f3aa9.jpg

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news