facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Αλέξης Χαρίτσης πρόεδρος της ΚΟ των «11» – Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί το νέο όνομα

Τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας αποφάσισαν σήμερα οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιουρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης

Το προεδρείο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει ως εξής:

Πρόεδρος ΚΟ: Αλέξης Χαρίτσης

Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νάσος Ηλιόπουλος

Γραμματέας ΚΟ: Πέτη Πέρκα

Από Δευτέρα το νέο όνομα

Η επίσημη ανακοίνωση, μαζί με το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Είναι βέβαιο ότι θα περιέχει τον όρο Αριστερά ή παράγωγο – επιθετικό προσδιορισμό. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν αποφασίστηκε σειρά δημοσίων εκδηλώσεων που στο πλαίσιο και της συζήτησης του προϋπολογισμού θα παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο για μια προοδευτική, οικολογική, αριστερή εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα.

Κασσελάκης: «Εσωστρέφεια τέλος»

«Eσωστρέφεια τέλος, βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη μέρα», αυτό είναι το σύνθημα που ο Στέφανος Κασσελάκης επιδιώκει να χαρακτηρίζει και να διέπει εφεξής, τις κινήσεις του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ξεκάθαρο, ότι επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ, να αφήσει πίσω τις πολύ δύσκολες μέρες που έχει περάσει όλο το τελευταίο διάστημα με την εσωκομματική διαμάχη και τις αποχωρήσεις, βουλευτών.

Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξει με περιοδείες, συναντήσεις, πρωτοβουλίες και δημόσιες παρεμβάσεις να φέρει στο επίκεντρο προτάσεις για την οικονομία, τις επενδύσεις, τη φορολογία καθώς και στους κρίσιμους τομείς, στους οποίους κρίνεται μια πολιτική ατζέντα: Παιδεία, Υγεία, στέγαση και πρώτη κατοικία, μισθοί και εργασιακές σχέσεις.

Ταυτόχρονα, οι τόνοι απέναντι σε όσους έχουν αποχωρήσει για την ώρα τουλάχιστον, τηρουμένων των αναλογιών, είναι αρκετά χαμηλοί.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news