facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Χαμάς: Θέλουμε μόνιμο πόλεμο, δεν θέλουμε να διοικήσουμε τη Γάζα – Στόχος της 7ης Οκτωβρίου η αλλαγή της εξίσωσης

Σε συνεντεύξεις τους στους New York Times, ανώτερα στελέχη της Χαμάς τόνισαν ότι ο στόχος τους με τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου ήταν να “αλλάξουν ολόκληρη την εξίσωση” και να ανανεώσουν την προσοχή στην παλαιστινιακή υπόθεση, σύμφωνα με τα λόγια του Χαλίλ αλ-Χάγια, μέλους του πολιτικού γραφείου της οργάνωσης στο Κατάρ.

Αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει την εξίσωση ήταν μια μεγάλη πράξη, και χωρίς αμφιβολία, ήταν γνωστό ότι η αντίδραση σε αυτήν την πράξη θα ήταν μεγάλη“, λέει. “Έπρεπε να πούμε στον κόσμο ότι ο παλαιστινιακός αγώνας δεν θα πέθαινε“.

Ο Al-Hayya και άλλα μέλη της Χαμάς απορρίπτουν την ιδέα ότι θέλουν να κυβερνήσουν τη Γάζα, εκφράζοντας αντίθετα την υποστήριξή τους στην ατελείωτη σύγκρουση. “Ελπίζω ότι η κατάσταση πολέμου με το Ισραήλ θα γίνει μόνιμη σε όλα τα σύνορα και ότι ο αραβικός κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας“, τόνισε ο σύμβουλος της Χαμάς Taher El-Nounou.

Ο στόχος της Χαμάς δεν είναι να διοικεί τη Γάζα και να της φέρνει νερό και ηλεκτρικό ρεύμα και τέτοια. Αυτή η μάχη δεν έγινε επειδή θέλαμε καύσιμα ή εργάτες. Δεν επιδίωξε να βελτιώσει την κατάσταση στη Γάζα. Αυτή η μάχη έγινε για να ανατρέψει εντελώς την κατάσταση” κατέληξε ο αλ-Χάγια.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news