facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ - Λευκός Οίκος: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την τρομοκρατία

Την καταδίκη της Ουάσινγκτον στην επίθεση της Χαμάς στα ισραηλινά εδάφη και τα συλλυπητήρια για τα θύματα, εξέφρασε η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ, Αντριέν Γουάτσον.

«Οι ΗΠΑ καταδικάζουν απερίφραστα τις απρόκλητες επιθέσεις των τρομοκρατών της Χαμάς εναντίον ισραηλινών πολιτών. Δεν υπάρχει ποτέ καμία δικαιολογία για την τρομοκρατία. Στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό της κυβέρνησης και του λαού του Ισραήλ και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για τις ισραηλινές ζωές που χάθηκαν σε αυτές τις επιθέσεις. Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν μίλησε με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ Τζάτσι Χανέγκμπι», δήλωσε η εκπρόσωπος.

Όστιν: Το Ισραήλ θα έχει ό,τι χρειάζεται για να αμυνθεί

Στο μεταξύ, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον θα διασφαλίσει πως το Ισραήλ θα έχει ό,τι χρειάζεται για να αμυνθεί. «Παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο Ισραήλ. Η δέσμευσή μας στο δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό του παραμένει ακλόνητη και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους σε αυτή την αποτρόπαια επίθεση εναντίον αμάχων. Τις επόμενες ημέρες το Υπουργείο Άμυνας θα εργαστεί για να διασφαλίσει ότι το Ισραήλ έχει ό,τι χρειάζεται για να αμυνθεί και να προστατεύσει τους πολίτες από την αδιάκριτη βία και την τρομοκρατία» ανέφερε ο Όστιν.

Φρίκη η ομηρεία αμάχων, λέει ο Ζοσέπ Μπορέλ

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ, καταδίκασε σήμερα την ομηρεία αμάχων κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και ζήτησε την απελευθέρωσή τους μετά την επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ.

"Η είδηση περί αμάχων που κρατούνται όμηροι στα σπίτια τους ή στη Γάζα προκαλεί φρίκη. Αντιβαίνει στο διεθνές δίκαιο. Οι αιχμάλωτοι πρέπει να απελευθερωθούν αμέσως", έγραψε στην πλατφόρμα X .

Η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τουλάχιστον τρεις άνδρες με πολιτικά ρούχα να κρατούνται από ένοπλους άνδρες με θολά πρόσωπα, ισχυριζόμενοι ότι ήταν «εχθροί» που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης κατά του Ισραήλ.

 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news