facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Καθαρή νίκη του Δ. Κουρέτα

Αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με νίκη του Δημήτρη Κουρέτα, έναντι του νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού σηματοδοτούν τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, με την ενσωμάτωση στο 94,02%.

Ειδικότερα, ο κ. Κουρέτας, ανεξάρτητος υποψήφιος που έχει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 59,55% έναντι 40,45% που λαμβάνει ο Κώστας Αγοραστός, ο οποίος είχε το «χρίσμα» της Ν.Δ..

Δ. Κουρέτας: Δεν μπορώ να πανηγυρίσω την νίκη – Η Θεσσαλία είναι μία πληγή

«Πριν από μία εβδομάδα σας είπα ότι η πρότασή μας είναι μία πρόταση αναπτυξιακή. Απευθύνθηκα σε όλους τους Θεσσαλούς ανεξαρτήτως πολιτικής καταβολής. Αυτή τη νίκη δεν μπορώ να την πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία είναι μία πληγή» ανέφερε ο κ. Κουρέτας στις πρώτες δηλώσεις του για τη νίκη που πέτυχε.

Κ. Αγοραστός: Κατορθώσαμε να πάμε τη Θεσσαλία ψηλά

«Συνεχάρην τον κ. Κουρέτα. Τού εύχομαι καλή θητεία. Θα είμαστε δίπλα στους Θεσσαλούς, όπως ήμασταν, με έργο δημιουργικό. Κατορθώσαμε να πάμε τη Θεσσαλία ψηλά» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που τόσα χρόνια μας στήριξε προσπαθήσαμε με τη δουλειά μας να επιστρέψουμε στο πολλαπλάσιο την εμπιστοσύνη τους, πρόσθεσε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news