facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τρίτο τελεσίγραφο προς τους άμαχους Παλαιστίνιους – «Μετακινηθείτε προς τον νότο έως τις 13:00»

Την ώρα που δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει το βόρειο τμήμα της Λώριδας της Γάζας, εκπρόσωπος των IDF δήλωσε ότι οι άμαχοι έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 13:00 να κατευθυνθούξν προς το νότο χωρίς προβλήματα, για να αποφύγουν την χερσαία επίθεση του Ισραήλ στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα μόνο δρόμο από την Μπέιτ Χανούν προς την Χαν Γιουνίς, προσθέτοντας ότι ο στρατός δεν θα στοχεύει τη συγκεκριμένη διαδρομή κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών.

Πρόκειται για το τρίτο τελεσίγραφο που δίνει ο ισραηλινός στρατός από την Παρασκευή που έδωσε εντολή στους αμάχους της Γάζας να μετακινηθούν από τον βορρά προς τον νότο.

Η Γάζα ωθείται σε μια άβυσσο, δήλωσε στο BBC η διευθύντρια επικοινωνίας της UNRWA.

Δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο πόσοι άνθρωποι μετακινούνται από τα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας προς τα νότια, αλλά σύμφωνα με την υπηρεσία παροχής βοήθειας του ΟΗΕ που δρα εντός της επικράτειας, πρόκειται για μια νέα «Έξοδο».

«Αυτό είναι το χειρότερο που έχουμε δει ποτέ, αυτό αγγίζει πάτο. Αυτή είναι η Γάζα που σπρώχνεται σε μια άβυσσο, υπάρχει τραγωδία που εκτυλίσσεται καθώς ο κόσμος παρακολουθεί. Αυτό είναι η Γάζα» δήλωσε η Juliette Touma και πρόσθεσε: «Ο κόσμος φεύγει. Όσοι μπορούν, με τα αυτοκίνητά τους, άλλοι περπατούν, άλλοι κουβαλούν στρώματα. Ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news