facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί η επιδείνωση και πού θα γίνει αισθητή – Δείτε τον χάρτη

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού θα προκληθεί από ατμοσφαιρική διαταραχή, η οποία κινείται γρήγορα προς τα ανατολικά με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Βάσει των τελευταίων προγνωστικών δεδομένων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, από τις βραδινές ώρες σήμερα Τετάρτη (25/10) αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Ιόνιο.

Σταδιακά, έως το πρωί της Πέμπτης 26/10, οι τοπικές βροχές θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, από το πρωί έως το απόγευμα, οι βροχοπτώσεις θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στις ίδιες περιοχές θα σημειωθούν και καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 26/10. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες και τα φαινόμενα σε κάποιες περιπτώσεις θα έχουν χαρακτηριστικά λασποβροχής.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για την Πέμπτη 26/10, κατατάσσεται στην Κατηγορία 2 (Μέτρια). Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός που αναμένεται έως το βράδυ της Πέμπτης 26/10 καθώς και οι περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί η επιδείνωση και πού θα γίνει αισθητή – Δείτε τον χάρτη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 5-6 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο οι αρχικά νότιοι άνεμοι έως 4-5 μποφόρ θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της στα βόρεια και δυτικά, παραμένοντας όμως σε υψηλές για την εποχή τιμές.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news