facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Με τρεις αστυνομικούς και ένα υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ για συνοδεία κινείται ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Με αστυνομική συνοδεία κυκλοφορεί πλέον ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αλλά και ο σύντροφός του. Την αποκάλυψη έκανε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης, το newsbeast ερεύνησε την υπόθεση -που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά- και διαπίστωσε πως πράγματι το αίτημα του 35χρονου επιχειρηματία και υποψήφιου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ικανοποιήθηκε άμεσα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Χιώτη, μόνο για τον κ. Κασσελάκη έχουν διατεθεί τρεις αστυνομικοί και ένα υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν η αστυνομική συνοδεία δόθηκε επειδή κινδυνεύει ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή ως επιχειρηματίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια από τις πρώτες δεσμεύσεις του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τους οπαδούς του κόμματός του, τους οποίους καλεί να τον αναδείξουν διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα ήταν το «προνόμια για λίγους και εκλεκτούς, τέλος». Ανέφερε συγκεκριμένα: «Προνόμια για λίγους και εκλεκτούς τέλος, διαφάνεια παντού, τομές σε υγεία, παιδεία, εργασία, δικαιοσύνη, διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στον στρατό».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news