facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Πάρνηθα – Φυλή: Ελάφια βρίσκουν τροφή στις ειδικές ταίστρες του Δήμου χαρίζοντας ένα όμορφο θέαμα (βίντεο)

Μπροστά σε ένα πανέμορφο θέαμα με ελάφια να κάνουν βόλτα και να τρώνε από τις ειδικές ταΐστρες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Φυλής στο βουνό, βρέθηκαν συνεργεία καθαρισμού και αποκατάστασης στην περιοχή.

Τα όμορφα θηλαστικά, αρσενικά και θηλυκά, είναι επιλεκτικά στην τροφή τους και περνούν τον περισσότερο χρόνο τους αναζητώντας τροφή, ενώ τρώνε κυρίως φύλλα. Έτσι περνούν πολύ από το χρόνο τους διαλέγοντας τα κλαδιά, τα φύλλα, τα χορτάρια και τα φρούτα που δεν τα δυσκολεύουν στην πέψη.

Μετά την καταστροφή σημαντικού μέρους του βιοτόπου τους από την πρόσφατη πυρκαγιά στην Πάρνηθα, ο Δήμος Φυλής τοποθέτησε άμεσα  ταΐστρες σε σημεία του βουνού όπου μπορούν να συγκεντρωθούν και να φάνε, χωρίς να παρεμποδίζονται από ανθρώπινη παρουσία και θορύβων, αφού όπως είπε ο δήμαρχος Φυλής “δε μπορούν να μείνουν ούτε μια μέρα χωρίς τροφή”.

Συνεργείο που βρέθηκε στο σημείο για εργασίες τα εντόπισε πολλά μαζί να τρώνε από τις ταΐστρες, χαρίζοντας σε όσους το παρακολουθούσαν όμορφες εικόνες, γεμάτες ζωή και ελπίδα, κόντρα στο γκρίζο τοπίο.

doxthi 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news