facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Βόλος: Παραμένει μη πόσιμο το νερό – Τι δήλωσε ο Αχ. Μπέος

Μη πόσιμο παραμένει το νερό στην πόλη του Βόλου, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη Τύπου, ενώ οι έλεγχοι και οι δειγματοληψίες συνεχίζονται.

Ο κ. Μπέος εκτίμησε πως τις επόμενες μέρες το νερό θα καταστεί πόσιμο ενώ για οποιαδήποτε άλλη χρήση του νερού παρέπεμψε στις ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας σχετικά με την καταλληλότητά του.

Ανέφερε ακόμη πως η δημοτική αρχή έχει μοιράσει και θα συνεχίσει να μοιράζει πάνω από 10 εκατομμύρια μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού για τις ανάγκες των πολιτών.

Σε ό,τι αφορά την υδροδότηση είπε πως όλος ο Βόλος έχει νερό ανέφερε με εξαίρεση την Άλλη Μεριά και ένα σημείο στον Άγιο Ονούφριο, εκτιμώντας πάντως πως μέχρι την Κυριακή θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και σε αυτές τις περιοχές.

Σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις καθαρισμού ο δήμαρχος Βόλου είπε ότι πάνω από 140 μηχανήματα καθαρίζουν την πόλη απομακρύνοντας λάσπη, κορμούς δέντρων και σκουπίδια και γνωστοποίησε πως από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει το πλύσιμο δρόμων και πεζοδρομίων, αρχής γενομένης από τις περιοχές της Νεάπολης και των Παλαιών που δεχθηκαν τις μεγαλύτερες ποσότητες νερού και λάσπης.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news