facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Μακελειό στη Λούτσα: Πρώην στέλεχος της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Τουρκίας ο 32χρονος που έστειλε το sms παγίδα

Όλο και περισσότερο ξετυλίγεται το κουβάρι του μακελειού στη Λούτσα, όπου έξι Τούρκοι έχασαν τη ζωή τους όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Η τελευταία πληροφορία, που βλέπει το φως της δημοσιότητας, θέλει τον 32χρονο Τούρκο, που συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος και θεωρείται ο άνθρωπος που οδήγησε στην ενέδρα τα θύματα, είναι αυτός που τους έστειλε το sms στο οποίο αναφερόταν ότι κινδυνεύουν και πρέπει να φύγουν σύντομα.

"Η τοποθεσία σας αποκαλύφθηκε, βγείτε αμέσως από το σπίτι αυτό, θα σας σκοτώσουν" έγραφε το επίμαχο μήνυμα, σύμφωνα με τη Yeni Safak.

Ο 32χρονος φαίνεται επίσης πως είναι το πρόσωπο που πήγε να πάρει από το σπίτι στο οποίο έμεναν στη Λούτσα, τους έξι για να τους πάει στο αεροδρόμιο, προκειμένου να διαφύγουν.

Φέρεται δε να είναι πρώην στέλεχος της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Τουρκίας ο οποίος διαγράφηκε ως γκιουλενιστής και διέφυγε στη Μυτιλήνη για να μην συλληφθεί.

τουρκια

Οι έξι Τούρκοι ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης, ενώ σε αντίπαλη σπείρα ανήκουν οι δράστες που αναζητούνται.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο 32χρονος φαίνεται να "πατούσε" και στις δύο αντίπαλες εγκληματικές οργανώσεις και διάλεξε "στρατόπεδο". Με το πρόσχημα ότι θα τους βοηθούσε να ταξιδέψουν από Ελλάδα για Τουρκία, περίμεναν το σύνθημά του για να φύγουν, για αυτό επιβιβάστηκαν πρόχειρα και οι έξι στο αυτοκίνητο. Παράλληλα ο 32χρονος φέρεται να έδωσε το "σύνθημα" στους εκτελεστές να κινηθούν, στο τυφλό σημείο που είχαν επιλέξει για την εκτέλεσή τους.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή των θυμάτων βρέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα, στα οποία φαίνονταν κάποια τουρκικά μηνύματα, αλλά ήταν κλειδωμένα. Μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για το ξεκλείδωμα και την ανάσυρση δεδομένων επικοινωνίας. Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν λάβει καταθέσεις από τρεις αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, που περιέγραψαν το αιματοκύλισμα, έδωσαν περιγραφές των δραστών και των οχημάτων που κινήθηκαν.

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news