facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Αχαρνές: Σοβαρά τραυματισμένος από σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε 35χρονος

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα και στο Μενίδι, όπου βρέθηκε άνδρας τραυματισμένος στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Αναλυτικότερα, γύρω στις 4:15 τα ξημερώματα ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άνδρες. Φτάνοντας στο σημείο, στην οδό Παναγίας Σουμελά, εντόπισαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Αργότερα η Αστυνομία ενημερώθηκε για ακόμα ένα άνδρα που τραυματίστηκε ελαφρά στους πυροβολισμούς στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 35χρονο που νοσηλεύεται με τραύμα από όπλο στο πόδι στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο νοσοκομείο.

Στο σημείο δεν έχουν βρεθεί κάλυκες, ούτε υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας να δώσει μία κατάθεση στους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Γίνεται έτσι προσπάθεια να εντοπιστεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής είτε να βρεθεί κάποιος μάρτυρας που να είδε κάτι περίεργο και να δώσει κατάθεση.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news