facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ναυάγιο στην Πύλο: «Το σκάφος του λιμενικού έριξε σχοινί στο αλιευτικό που το έλυσαν οι μετανάστες»

Διευκρινίσεις σχετικά με τις αναφορές διασωθέντων μεταναστών για σχοινί που έριξαν στελέχη του λιμενικού σώματος στο σκάφος, πριν το ναυάγιο, δίνουν πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας.

Όπως αναφέρουν, «τρεις ώρες περίπου νωρίτερα από τη βύθιση του αλιευτικού, περιπολικό σκάφος του λιμενικού, προσέγγισε το σκάφος και έριξε ένα μικρό κάβο προκειμένου να διαπιστώσει την υφιστάμενη κατάσταση του σκάφους και των επιβαινόντων».

Όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, «αυτή η διαδικασία διήρκησε λίγα λεπτά και εν συνεχεία αφού λύθηκε ο μικρός κάβος από ίδιους τους μετανάστες το σκάφος του λιμενικού, απομακρύνθηκε και παρακολουθούσε το αλιευτικό από κοντινή απόσταση».

Οι συγκεκριμένες διευκρινίσεις έρχονται σε συνέχεια μαρτυρίας 24χρονου Σύρου που διασώθηκε και μετέφερε σε δηλώσεις του, ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Τάσος Πολυχρονόπουλος.

Όπως είχε δηλώσει ο κύριος Πολυχρονόπουλος, «τους έδεσε με κάποιο σχοινί το σκάφος του λιμενικού και προσπάθησε να τους ρυμουλκήσει προς τα αριστερά. Για άγνωστο λόγο το σκάφος πήρε δεξιά κλίση και αιφνιδίως βυθίστηκε».

Αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό είχε κάνει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη (15/6) μετά από συζήτηση που είχε με διασωθέντες μετανάστες από το ναυάγιο της Πύλου.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news