facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής στην Κω - Δύο υπόπτους εξετάζει η αστυνομία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται ο ΣΚΑΙ, χθες προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού, πέντε υπήκοοι από το Πακιστάν οι οποίοι είχαν φιλικές σχέσεις με την 27χρονη.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως ένας από αυτούς έχει θεωρηθεί ύποπτος και παραμένει κρατούμενος ώστε σήμερα να δώσει νέα κατάθεση στους αστυνομικούς της ασφαλείας.

Για κατάθεση έχει κληθεί και ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος το βράδυ της 12ης Ιουνίου κατήγγειλε στις Αρχές πως η σύντροφος του έχει εξαφανιστεί.

Οι Αρχές κάνουν λόγο για δυο υπόπτους, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να προχωρήσουν και σε σύλληψη.

Το χρονικό

Τα ίχνη της 27χρονης χάθηκαν στις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με την καταγγελία στην αστυνομία του 28χρονου συντρόφου της, την περασμένη Τρίτη.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 12-06-2023 περίπου στις 22:30 το βράδυ, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του η οποία του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής στην Κω - Δύο υπόπτους εξετάζει η αστυνομία

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά η κοπέλα έστειλε στον 28χρονο την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει. Εκείνος πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν.

Της τηλεφώνουσε για να μάθει τι έχει γίνει αλλά το κίνητό της ήταν απενεργοποιημένο.

Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, εντόπισε το κινητό της Αναστάζια-Πατρίτσια στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χιλιομέτρα μακριά από την τοποθεσία που του είχε στείλει νωρίτερα.

Για την εξαφάνιση της Αναστάζια-Πατρίτσια το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert ενώ στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει πως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισή της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Εχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΩΝΗΣ ΚΩ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΩΝΗΣ ΚΩ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΩΝΗΣ ΚΩ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΩΣ

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news