facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Θεσσαλονίκη: Κηρύχθηκε αθώος παρ’ ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε 4 ανήλικα

Δικαστική απόφαση που αν μη τι άλλο προκαλεί εντύπωση στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας κηρύχθηκε αθώος παρ` ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για ασέλγεια σε τέσσερα ανήλικα.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση με την οποία 49χρονος είχε καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης για ασέλγεια σε τέσσερις ανήλικες φίλες των παιδιών του, ηλικίας από 6 έως 12 χρονών.

Η πλειοψηφία του δικαστηρίου (4 έναντι 3) τον έκριναν αθώο δεχόμενο και την αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως. Ο 49χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος από το 2021 και από τότε ήταν στις φυλακές. Καταγγέλθηκε από τη μητέρα του ενός κοριτσιού ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, την ώρα που η κόρη του ήταν στην τουαλέτα, εκμεταλλευόμενος την απουσία της. Μετά την έρευνα που ακολούθησε, τότε, προέκυψαν κατηγορίες και για άλλα ανήλικα κορίτσια. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ στην απολογία του και σήμερα επέμεινε στην αθωότητά του. Στο πλευρό του ήταν και η σύζυγός του και στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news