facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Χειροπέδες σε 7 νέα άτομα – Πατέρας και γιος ανάμεσα στους συλληφθέντες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς συνελήφθησαν σήμερα (1/6) επτά νέα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, ανάμεσα στους συλληφθέντες για την 12χρονη είναι δύο Έλληνες, πατέρας και γιος, 48 και 20 χρόνων.

Επιπλέον συμπεριλαμβάνεται και ένας Αλβανός 47 χρόνων που κατείχε και πορνογραφικό υλικό. Οι άλλοι τέσσερις με ηλικίες από το 1971 μέχρι το 2003, είναι υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων για την υπόθεση ανέρχεται στα 23 άτομα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news