facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023 – Νίκος Αλιβιζάτος για Ηλία Κασιδιάρη: Δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων

Θέση πήρε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος, σχετικά με την ανακοίνωση του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη, ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ανακοίνωσή του επικαλείται τη γνωμοδότηση του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου. Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι «δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων».

Ο ίδιος τονίζει πως οι μεθοδεύσεις Κασιδιάρη «πρόκειται, στην πραγματικότητα για πολιτικό κόμμα. Είναι μια προφανής προσπάθεια να καταστρατηγηθούν οι απαγορευτικές ρυθμίσεις του πρόσφατου νόμου».

Η δήλωση Αλιβιζάτου:

«Δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων σε όλη τη χώρα. Πρόκειται, στην πραγματικότητα για πολιτικό κόμμα. Είναι μια προφανής προσπάθεια να καταστρατηγηθούν οι απαγορευτικές ρυθμίσεις του πρόσφατου νόμου». 

Η ανακοίνωση Κασιδιάρη

Νωρίτερα, ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news